top of page
Search

Destilerija Pavelić u Srcu Velebita! Nazdravite s nama na Cvituši 11.9.!

Volimo se tu i tamo malo odmaknuti od naš destilerije, a kada to podrazumijeva priliku za dobrim druženjem na prekrasnoj Cvituši onda smo još sretniji!Najpopularnija tura biciklijade Srce Velebita- Uspon na Tulove grede je Winnetou u kojoj se Majstorskom cestom, zaštićenim kulturnim dobrom, dolazi do prijevoja Mali Alan nakon kojeg slijedi spust na more i povratak kombijima, a tu je i lagana obiteljska staza Zir (35 km) uz mogućnost pješačkog uspona na sam vrh ili bike & hike Tulove grede (45 km), jedan od najljepših i najčešće fotografiranih vrhova Južnog Velebita!


Nakon uzbudljivog biciklističkog programa koji se nudi na biciklijadi, u subotu 11.9. svi se sudionici okupljaju na popularnom Izletištu Cvituša podno istoimenog brda u Lovincu gdje će uživati u delikatesama poput ličkog gulaša i najbolje pizze u okolici uz dodatak krumpira, base, sušene pastrve iz Gacke krumpiruša s basom, a veliko nam je zadovoljstvo da će upravo naša rakija biti uparena s ovim slasnim ličkim zalogajima

Prodajna izložba ličkih specijaliteta, na kojoj sudjelujemo i mi, počinje od 14 sati na Cvituši, a svi vi koji se nađete na ovom izletištu moći ćete degustirati vrhunske rakije i likere Destilerije Pavelić te čuti priču o povezanosti rakije od kruške jesenke (tepke) i carice Marije Terezije!


Uživajte u našoj rakiji na Izletištu Cvituša i dočekajte najljepšu večer uz vatru na otvorenom kaminu pod nebom s tisućama zvijezda i pogledom na Cvitušu i osvijetljenu kapelu Sv.Ante.


Detaljne informacije o biciklijadi, GPX tragovi trasa, prijavni obrasci za biciklijadu i Utrku se nalaze na www.srcevelebita.hr


Vidimo se u subotu 11.9. od 14 sati na Izletištu Cvituša!

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page